img

Весняна подорож Україною: огляд міст

Кожного дня в Україну приїжджають тисячі туристів, аби відвідати величезну кількість дивовижних місць: замки у Львові та Кам’янці-Подільському, унікальні печери та озера, грандіозні храми та монастирі. Пропонуємо ознайомитись з містами, які навесні набувають своїх найяскравіших відтінків та з їхніми неповторними пам'ятками.

Одеса: незабутня весна у столиці гумору



Третє за розміром місто України, Одеса, є морським портом і знаходиться на березі таємничого Чорного моря. Туристи приїжджають до Одеси через м'яку погоду, смачну газовану воду та піщані пляжі. Зокрема, центральний пляж Ланжерон ідеально підходить для любителів поніжитися під сонцем. Місто, яке також називають «Перлиною Чорного моря», дійсно велике, але його забудова надає якусь інтимність: тут можна прогулятись закутками та лабіринтами, а потім опинитись у затишному районі з чудовими будинками, пофарбованими у пастельні відтінки. Серед знаменитих місць - Потьомкінські сходи, що ведуть з центру міста на пляж, Міський сад, Одеський театр опери та балету, а також численні музеї.

Де зупинитися: Raziotel Маренеро Одеса 3*. Сучасний готель в індустріальній частині міста. Знаходиться неподалік від Потьомкінських сходів і Оперного театру.

Готель «Лермонтовський». Розташований в тихому районі поруч з парком Шевченка. Гостям доступні просторі і світлі номери

Чернігів - місто легенд та краси



Чернігів, що розташований на березі річки Десни, часто називають одним з найдавніших адміністративних центрів України. Вперше він згадувався в далекому 907 році. Навесні місто перетворюється: з'являються різнокольорові клумби, цвітуть каштани, по-новому виглядають білокам'яні стіни храмів і монастирів. Поїздка в це місто багатьом нагадує подорож у часі. Тут також знаходяться одні з найкрасивіших будівель в країні, в тому числі Катерининська церква, яку легко впізнати завдяки її золотим куполам.

Де зупинитися: Reikartz Чернігів 4*. Єдиний чотиризірковий готель в самому центрі міста. Зручне розташування дозволяє швидко дістатися до ж / д вокзалу

Чернівці - подорож «українською Австрією»



Найбільш відоме місце Чернівців, що внесене до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО -колишній комплекс первосвящеників, побудований у візантійському і романському стилі. У Резиденції митрополитів Буковини і Далмації зараз знаходиться Національний університет. Кажуть, що архітектура Чернівців схожа з архітектурою столиці Австрії, тому місто часто називають «Маленький Відень». Легенди свідчать, що в давні часи для підмітання вулиць використовувалися букети троянд, а кількість книжкових магазинів перевищувало число кав'ярень.

Де зупинитися: AllureInn 4*. Елітний готельно-ресторанний комплекс в серці столиці Буковини. Підходить для відпочинку та зустрічей з діловими партнерами

Кам'янець-Подільський: епоха середньовіччя у весняній пишноті



Кам'янець-Подільський - місто на заході України з багатою історією. Кожен етап розвитку вплинув на формування культури та архітектури. Наприклад, вірменські та польські ринки зустрічаються і до сьогодні. Місто наповнене давніми пам'ятниками, такими як замок, собор і оборонні споруди. Завдяки зручному розташуванню гостям доступні безліч заходів на свіжому повітрі, в тому числі і польоти на повітряній кулі. На скелястих берегах річки Смотрич розташована Стара Фортеця - стародавня споруда, щозапрошує відвідувачів помилуватися збереженим історичним пам'ятником.

Де зупинитися: Reikartz Кам'янець-Подільський 4*. Готель знаходиться в старовинному особняку недалеко від Кам'янець-Подільської фортеці і заповідника Кам'янець

Весняний Львів - найкраще місце для романтичного відпочинку



Історичний центр Львова є об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. І це не дивно, адже багато пам'ятників та старовинних будівель були побудовані ще в 13 столітті. Окрім історичної спадщини, Львів є відомим художнім центром України. У Львівській національній художній галереї зберігається понад 50 000 творів, включаючи картини, скульптури і художні інсталяції. Якщо вам подобається опера або балет, то це місто також відоме своїми професійними виконавцями та їх регулярними розкішними виступами.

Де зупинитися: Reikartz Дворжец Львів 3*. Тихий готель поруч з головними соборами Львова. До послуг гостей 52 сучасних номери різних категорій.

Reikartz Медіваль Львів 4*. Займає старовинний будинок на вулиці Друкарська, яка в XVII столітті носила назву «дорога за оленем». У 2016 році увійшов до ТОП-10 кращих готелів країни у щорічному рейтингу Travellers' Choice

Поділитися в: