img

Підписання нового «Українського пакту заради молоді»‎

У Києві, 23 вересня 2020 року, завершується п'ятирічна історія амбіційної ініціативи «Український пакт заради молоді – 2020» Центру «Розвиток КСВ» і Міністерства молоді та спорту України за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.

Ініціативу Пакту заради молоді оновлено та зорієнтовано на подолання нових викликів, також відбулося урочисте підписання нового «Пакту заради молоді – 2025»‎ за участю керівника департаменту персоналу Reikartz Hotel Group – Романчук Надії.

Ініціатива виникла у відповідь на високий рівень безробіття серед молоді усіх вікових груп.

За майже 5 років Пакт підписали топменеджер 148 компаній. Було створено 45 тисяч місць для стажування та першої роботи молоді.

«Українська молодь, володіє чудовим потенціалом та самоорганізованістю. Нашою метою являється надання робочих місць та професійний розвиток цього потенціалу, що дозволить запобігти масовий виїзд молоді за кордон у пошуках кращого життя. Беручи участь у розвитку цього напрямку, ми не лише створюємо умови для самореалізації молоді, але й мотивуємо власним прикладом, показуючи усі можливості та перспективи розвитку у найбільшій готельні мережі України - Reikartz Hotel Group» – коментує керівник департаменту персоналу, Надія Романчук.

Ініціативу Пакту заради молоді буде оновлено та зорієнтовано на подолання нових викликів до 2025 року. Новим пріоритетом Пакту заради молоді — 2025 стане менторство від роботодавців. У межах Пакту буде створено Всеукраїнську менторську платформу, яка зруйнує бар’єри та стереотипи, а також відкриє доступ до можливостей для молоді з різних регіонів.

Поділитися в: