img

«Primavera» — атмосфера весни та смак Італії

Італійський ресторан «Primavera» — це не тільки смачні вишукані страви, а й особливе відчуття теплоти й доброзичливості. «Primavera» в перекладі з італійської означає «весна» — така світла,легка і приємна, як і сам ресторан. Місце, де можна забути про свої буденні проблеми та просто насолоджуватись моментом.

Концептом ресторанів «Primavera» є італійська кухня, яка об’єднує в собі розмаїття гастрономії всіх регіонів Італії. Це Римська, Тосканська, й, звичайно, Сицилійська кухня. До вишуканого меню входять традиційні фірмові страви: ніжні супи, класичні та альтернативні стейки, мідії, ескарго (равлики). Pasta Fresco, яку готують кухарі самостійно з використанням борошна семола. Турнеддо Россіні (філе міньйонз фуагри), так само Біф Велінгтон — мають неперевершений смак, який здивує найвибагливіших гурманів. А ще десерти власного виробництва й міцна шведська кава Lofbergs.
 
Особливість закладів виражається інтер'єром. У ресторанах ви можете милуватися захопливими італійськими краєвидами на картинах, поринати в атмосферу душевного спокою та затишку.Не менш важливим є й підхід до кожного гостя — для вас з радістю організують гучну тематичну вечірку та, навпаки, романтичну вечерю з келихом вишуканого італійського вина. Свята люблять усі — і дорослі, і діти, а тому, щоб створити ідеальне свято — весілля вашої мрії, яскраве й незабутній день народження, незвичайну вечірку — колектив ресторану докладе максимальних зусиль, щоб ваше свято було по-особливому щасливим.
 
«Кухня — це серце ресторану, яке день у день б'ється для наших гостей. Своєю роботою ми намагаємось здивувати, порадувати та ситно нагодувати наших відвідувачів. Головний принцип в приготуванні страв — нічого зайвого, ніяких підсилювачів смаку чи консервантів, тільки свіжі інгредієнти. У кожну страву ми вкладаємо частинку любові. Любові до своєї професії, до свого покликання, до рідного міста та дорогих нам гостей», — ділиться шеф-кухар ресторану «Primavera» в Житомирі, Артур Падерін.
Іноземні гості, в тому числі італійці, часто наголошують, що «Primavera» — це частинка Італії у серці українського Полісся. Якщо вам потрібна гармонія, затишок — можете завітати відпочити душею до одного з ресторанів «Primavera» в Житомирі або в Кам’янець-Подільському.
 
Отож, «Benvenuti a tutti di nostro restorante Italiano!» — ласкаво просимо!
 
Поділитися в: