img

Почни свою кар'єру з Reikartz!

Мрієте про роботу у готельно-ресторанному бізнесі, але не знаєте з чого почати?

Найбільша мережа готелів Reikartz Hotel Group виховує спеціалістів готельної та ресторанної справи з курсом «Почни свою кар'єру з Reikartz». Учасники, які успішно пройдуть усі етапи відбору на курс, отримають пропозицію на оплачуване стажування, та надалі мають можливість отримати контракт на співпрацю з компанією Reikartz Hotel Group на позиції співробітника будь-якого підрозділу управляючої компанії:
— співробітник відділу продажів;
— логістики;
— маркетингу;
— бухгалтерії;
— HR;
— заступник керівника готелю;
— співробітник служби ресторанного сервісу;
— менеджер окремого проекту в управляючій компанії.

Курс «Почни свою кар'єру з Reikartz» стартує 15 травня 2019 року у місті Київ та триватиме 5 тижнів – 2 дні теорії та 4 тижні стажування на вакантну посаду. Навчальна програма від Reikartz – безкоштовна, та включає проживання і повний пансіон на весь період курсу.

 «Якщо ти активний, цілеспрямований, ерудований, з широкими інтересами, ніколи не здаєшся і не боїшся труднощів, вмієш і любиш спілкуватися та взаємодіяти з людьми, бажаєш розпочати будувати кар'єру в найбільшій мережі готелів України, тоді це унікальна можливість спробувати свої сили. Для нас не важливий твій досвід, важливе бажання, якому ми обов’язково знайдемо застосування!», — коментує модератор курсу Зубань Ольга.

Як стати учасником курсу:
1. Відправити розгорнуте резюме з фотографією на e-mail personal@reikartz.com або заповнити анкету учасника курсу.
2. Пройти співбесіду з представником компанії телефоном або скайпу.
3. Приїхати на 2 відбіркових дні й успішно пройти перші тренінги.
 

Поділитися в:

Читайте також:

Корисне

Почни свою кар'єру з Reikartz!