img

День незалежності України — як та де провести вихідні

День незалежності – особливе свято для українців, не лише через три дні вихідних, але й по поклику душі. 

Прості прогулянки у парку або гриль з друзями – це однозначно не ті речі, які приведуть волелюбну націю до підкорення нових життєвих висот. У цей день пропонуємо, кинути виклик собі  та  друзям для нових звершень та перемог, щоб відчути справжній дух цього свята та відкрити з нової сторони для себе прекрасну Україну.

Підкорення Говерли в українських вишиванках

Якщо Ви ще не підкорювали найбільшу точку Українських Карпат, то саме час піднятись на вершину у знаменний день. Це не тільки весела пригода, але й добра традиція для багатьох українців з якими у Вас буде нагода познайомитись після фінального кроку на вершині.
А після сходження пропонуємо поїхати у Ворохту. Побачити неймовірні мости Віадуки, які огортають чарівні карпатські краєвиди, та спробувати справжню гуцульську кухню.


Політ на повітряній кулі над Кам'янцем-Подільським

Уявіть собі захід сонця над могутньою фортецею яка прославляє знамените місто Кам’янець-Подільський, навіть, далеко за межами України. Запевняємо Вас – це прекрасне дійство, особливо  з висоти пташиного польоту.
А ще у місті з’явився новий вид розваг – це катання на БРДМ, військовий транспорт прокатає Вас по пересіченій місцевості з подоланням водних перешкод, підйомів і спусків.

Політ на параплані над Києвом

Адреналін, азарт, захоплення та ще безліч змішаних емоцій відчувають відважні щасливчики, котрі спробували цей вид польотів. Польоти, що проходять у парі з інструктором, дозволять Вам насолодитись красою та м’яко приземлитись після польоту. Це не лише гарно проведений час, але й можливість перебороти страхи та з новими силами ступити на землю, для нових звершень.

Каньйонінг на карпатських водоспадах
Якщо Ваша компанія вирушає у Карпати, і вже спробувала усі види відпочинку в горах, раді запропонувати щось нове, а саме каньйонінг. Це екстремальне подолання скельно-водних перешкод без використання плавзасобів, поєднуючи скелелазіння зі спуском на канатах, плаванням та стрибками в воду з водоспадів. Це справді екстремальна розвага – тому чудово підійде для відважних українців.



 

Подорожуйте, відкривайте та підкорюйте нові вершини життя не виїжджаючи за межі рідної України. Обіцяємо, вона Вас приємно здивує!

© Богдана Вовчок
старший менеджер
Reikartz Travel Ukraine

Поділитися в: