img

10 найнезвичайніших «фішок» готелів у світі

В готелях по всьому світу можна зустріти безліч додаткових послуг, які вже набридли бувалим мандрівникам. Але, серед них, іноді зустрічаються доволі унікальні та екзотичні пропозиції і гості обирають готель аби отримати враження та незабутні емоції. Ми підготували для вас добірку найнезвичніших послуг

1. «Вибий» собі знижку
В одному з готелів Туреччини відвідувачам перед заселенням пропонують незвичну розвагу – гру в дартс. Переможці отримують знижку на додаткові платні послуги, такі як СПА, боулінг, заняття з тенісу, віндсерфінгу та інше. Якщо ж гість не має бажання витрачатися на додаткові послуги, отриману знижку можна використати у ресторанах та барах або обміняти на напої та страви.

2. Пальму в подарунок
Готель Royal Grand Sharm у Єгипті для постійних гостей пропонує оригінальний подарунок – пальмове дерево. Звісно, його не запаковують у коробку для гостя – дерево залишається рости на території готелю, але до нього монтують спеціальну табличку з ім’ям гостя. Більшість щасливих володарів такого подарунку пишаються ним та кожного разу при заселенні перевіряють чи добре доглядають за їх пальмою.

3. Цілющий плач
В мережі готелів Mitsui Garden Yotsuya, що знаходиться у Японії, діє незвична послуга – «Кімната плачу». Цей номер створено спеціально для жінок, яким необхідно звільнитися від стресу. Для налаштування на сентиментальний настрій, гостям пропонується ціла низка фільмів-мелодрам, коміксів манга, сумних книжок та гора кашемірових серветок.
Після довгих та тривалих вмивань слізьми, гостям пропонується прийняти гідромасажу ванну та скористатись грілкою. Розміщення у такому номері можливо лише наодинці.

4. Відпочивай та розвивайся
В мережі готелів Morgan особливу увагу приділяють інтелектуальним потребам гостей. Саме тому, власники придумали «Міні-бар для розуму», що складається з чотирьох страв.
Перша страва – «Розмовні стартери». Це набір з 250 карток з незвичними питаннями, прикрашеними яскравими цитатами. Карти допомагають почати розмову та підказують тему для обговорень.
Друга страва – «Збір думок, або погодуй свій мозок». Це добірка коротких історій, афоризмів на найпопулярніші життєві теми.
Третя страва – «Розслабляюче читання». Це колекція розповідей та анекдотів для приємного відпочинку та підняття настрою.
І, нарешті, четверта страва – «Нотатки для мрій та страхів». Це блокнот, в якому кожен гість може записувати свої мрії та страхи, ділитися ними та обмінюватися з іншими.

5. Казковий сон
Нью-Йоркський готель Benjamin вважає, що сон — основа щасливого життя.
Своїм маленьким гостям він пропонує спеціальну «присипляючу» програму - Good Night, Sleep Tight. Програма підходить для дітей від 2 до 12 років і включає в себе: іграшкову сову, халати та подушки з вбудованим iPod, який транслює колискові й казки.
Крім усього іншого, готель пропонує подібний набір і дорослим. У нього входять звуконепроникне скло, набори ароматичних засобів для ванни, заспокійливі чаї, розпилювач з лавандовим маслом, «подушкові меню» і фірмова маска для сну.

6. З любов'ю до братів наших менших
Мережа готелів Park Hyatt подбала про туристів, які не можуть собі уявити розставання з улюбленим вихованцем і подорожують разом з ним. Спеціальна пропозиція називається «Very Important Dog» і містить харчування, спальне місце і додаткові послуги з догляду, щоб вихованець міг як слід відпочити після виснажливого перельоту.

7. Парфумовані коктейлі
У берлінському готелі Ritz-Carlton працює єдиний у світі бар «Fragrances», де створюють коктейлі, що повторюють аромати знаменитих брендів.
У парфумерному меню присутні такі аромати, як Yves Saint Laurent, Armani, Annick Goutal, L'Artisan Parfumeur і ін. В головному залі бару виставлені 15 флаконів з описом: назва коктейлю й інгредієнти в його складі. Присутні як класичні коктейлі, так і безалкогольні.
Творець використовував творчий креатив не тільки для створення самих шедеврів, але для їх оформлення. Наприклад, деякі коктейлі подають в металевих відерцях Jo Malone, мініатюрних кошиках у формі велосипеда і чашах Trussardi.

8. Дизайнерське взуття як комплімент
Palace Hotel di Milano Marittima став відомий завдяки вкрай нетрадиційним подарункам своїм гостям — дизайнерського взуття. Готель виготовляє пару виключно зі шкіри та по нозі клієнта, попередньо знявши мірки. При виготовленні такого взуття використовуються тільки традиційні техніки і матеріали, а пошиттям займається дизайнерська майстерня Calzoleria Gregorio 1945.

9. Твій найкращий друг Хеппі
Британський готель Happy Guests Lodge в графстві Чешир пропонує гостям-одинакам всього за п'ять фунтів знайти на пару ночей вірного друга — золоту рибку на прізвисько Хеппі.
Хеппі, хоч і мовчазний, складе хорошу компанію в щирих та відвертих розмовах. Це дає гостям можливість виговоритися і розслабитися, проводячи час на самоті.

10. Особистий помічник в Instagram
Розкішний готель Conrad Hilton Resort на Мальдівах в минулому році запровадив нову послугу - Instagram-дворецький.
Фотографії з цих неймовірно красивих місць особливо популярні в соціальних мережах, тому власники вирішили перетворити це в мистецтво. Безсумнівно, за певну плату.
Instagram-дворецький проводжає гостей з найфотогенічнішим місцями островів, а також готовий допомогти зі знімками в приголомшливому підводному ресторані Ithaa. З його допомогою народжуються яскраві фотографії розкішного життя відпочивальників.


У готелях мережі Reikartz Hotel Group немає екзотичних послуг, зате діє вигідна система бонусів для постійних гостей - Reikartz Club: за проживання в готелях мережі нараховуються бонусні бали за принципом «1 бонус - 1 гривня».
Reikartz піклується не тільки про своїх приватних, а й корпоративних гостях. Для них в мережі готелів передбачена знижка від 5 до 10% і безкоштовну вечерю в подарунок, щоб відновити сили після виснажливого перельоту.
Крім того, для наших гостей ми щомісяця випускаємо газету — Навколо України, де детально розповідаємо про найцікавіші пам'ятки та мальовничі куточки України. Ознайомитися з останніми випусками в електронному форматі можна на офіційному сайті Reikartz.

Поділитися в: