img

Безпека гостей Reikartz понад усе: про те, які заходи щодо санітарії були прийняті в мережі

Найбільша готельна мережа України Reikartz — повністю зупинила чи скоригувала свою роботу на час карантину в країні. У всіх готелях, які ще приймали гостей, — зачинено бари, ресторани, SPA-салони, додаткові розважальні та оздоровчі послуги.

Як саме змінилась робота готелів, яких мір безпеки дотримуються та чи всі готелі готові зустрічати гостей після закінчення карантину розповідає заступник операційного директора, керівник напрямку Хаускіпінг — Оксана Янюк.

Оксано, розкажіть детальніше про норми безпеки яких дотримується кожен готель наразі

В першу чергу ми піклуємось про свої працівників, забезпечуючи їх необхідними засобами захисту: масками, рукавичками, дезінфекторами, термометрами.

Дотримуємось простих правил, як от регулярне вологе прибирання професійними дезінфекційними засобами обробка предметів та поверхонь з якими часто контактують люди (дверні ручки, стільниці, пульти тощо), провітрювання приміщень, забезпечення засобами індивідуального захисту та дезінфекторами у місцях загального користування – насправді, для нас це міри не лише на період карантину, а щоденний робочий процес.

У місцях загального користування також розміщуємо інформацію МОЗ щодо дій громадян під час пандемії.

Які додаткові засоби безпеки на час карантину було введено?

Наші готелі та ресторани дотримуються офіційних рекомендацій МОЗ та постанов КМУ щодо роботи під час пандемії COVID-19.

Також ми працюємо у відповідності до міжнародних норм НАССР, санітарних норм та вимог до об'єктів готельно-ресторанного господарства.

Скажіть, будь ласка чи справді готелі готові до зустрічі гостей після закінчення карантину і чи будуть продовжувати дотримуватись тих самих норм?

Звичайно, ми готові до зустрічі Гостей і з нетерпінням чекаємо закінчення карантину та зняття усіх обмежень.

Наша компанія дуже відповідально ставиться до безпеки наших гостей та працівників. Ми і до виникнення ситуації з пандемією в країні сумлінно дотримувались всіх необхідних норм, а схвальні відгуки наших гостей це доводять.

Проте, ми розуміємо, що нова ситуація диктує нові правила і завжди готові забезпечити додаткові заходи безпеки щодо безконтактного обслуговування.

Особливу увагу приділяємо саме харчуванню, наприклад, за типом «шведський стіл», де людина зазвичай торкається багатьох предметів спільного користування. Намагаємось знайти альтернативу та зробити все для того аби наші гості відчували себе комфортно.

Поділитися в: